## North Central London Joint Health Overview and Scrutiny Committee 27 June 2014, Islington Town Hall, 10:00 a.m.

## DRAFT INDICATIVE TIMINGS AND RUNNING ORDER

Time	ltem	Title	Presented by
10:00	1.	Welcome and apologies for absence (5 minutes)	Secretary
10:05	2	Election of Chair and Vice Chair (5 minutes)	Secretary
10:10	3-4.	Declarations of Interest/Urgent business (5 minutes)	Chair
10:15	5.	Minutes (10 minutes)	Chair
10:25	6.	Acquisition of Barnet and Chase Farm Hospitals by the Royal Free (45 minutes)	Caroline Clarke and Deborah Sanders, Royal Free Hospital
11:10	7.	Commissioning Support Unit – Further Development (20 minutes)	Roz Gray, NELCSU
11:30	8.	NHS 111/Out of Hours Service Commissioning (20 minutes)	Alison Blair (Chief Officer Islington CCG) and Samit Shah, Clinical Lead for NHS 111 in North Central London
11:50	9.	Cancer and Cardiovascular Services – Update (20 minutes)	Neil Kennett-Brown, NELCSU
12:10	10.	Meeting of Barnet, Enfield and Haringey Members – Minutes <i>(5 Minutes)</i>	Chair
12:15	11.	Future Work Plan/Dates of Future Meeting (15 minutes)	Chair
End 12:40		minutes)	